Pyetje-Përgjigje

A do të na kujtohen mëkatet e bëra?

Pyetja:
Esselamu alejkum!
Nëse Allahu do të na fal në Ditën e Gjykimit, a do na kujtohen neve mëkatet e bëra në këtë botë?

Përgjigjja:
Bismil-lahirr-rrahmanirr-rrahim.
Elhamdulil-lah, ves-salatru ves-selamu ala resulil-lahi ve ba’d…

E nderuar, nuk duhet të lodhemi me këtë çështje, pra me çështjen se a do të na kujtohen mëkatet tona pasi të na i falë Allahu xh.sh., por duhet të lodhemi dhe shqetësohemi me çështjen se a thua do na falë Allahu xh.sh., a thua ne e kemi arritur kënaqësinë e Allahut xh.sh., e kur të na falë mëkatet tona më pas nuk ka krizë. Inshalla Allahu xh.sh. i mëshiron dhe i falë të gjithë besimtarët islam të gjallë apo të vdekur që janë.

Vallahu ealem!
____________
Mars, 2010

Lini një Përgjigje

Maqedonisht