Opinione, Tregime Islame

Nëse Dëshiron !

Përgatiti: Jusuf ZIMERI

Vëlla e nderuar besimtar, tash është koha t’i arrish këto, mos ngurro por vepro:

Nëse dëshiron të shërohesh nga sëmundja,  shpërnda SADEKA

Nëse dëshiron të pushosh nën hijen e Allahut xh.sh. atë ditë kur nuk ka hije tjetër, atëherë shpërnda SADEKA

Nëse dëshiron ta evitosh hidhërimin e Allahut xh.sh,. nga ti, atëherë shpërnda SADEKA.

Nëse dëshiron të arrishë dashurinë e Allahut xh.sh., atëherë shpërnda SADEKA,

Nëse dëshiron të largosh belat nga vetja, shpërnda SADEKA

Nëse dëshiron furnizim dhe bereqet, atëherë shpërnda SADEKA

Nëse dëshiron të arrish mirësinë në këtë botë, atëherë shpërnda SADEKA

Nëse dëshiron ti hapësh dyert e mëshirësh, atëherë shpërnda SADEKA,

Nëse dëshiron që të vijnë sevapet edhe në varrë, atëherë shpërnda SADEKA

Lini një Përgjigje

Maqedonisht