Pyetje-Përgjigje

Përdorimi i mjeteve për ereksion gjatë marrëdhënieve intime

Pyetja:
Esselamu alejkum!
Profesor i nderuar, desha të informohem rreth përdorimit të kamasutrës, lubrifikantëve, vibratorëve dhe disa mjeteve të tjera të cilat përdoren për të shtuar kënaqësinë seksuale gjatë marrëdhënieve intime midis bashkëshortëve?

Përgjigjja:
Bismil-lahirr-rrahmanirr-rrahim
I nderuar, përdorimi i kamasutreve, lubrifikantëve dhe vibratorëve të ndryshëm është veprim i ndalur sipas Islamit dhe nuk lejohet përdorimi i tyre. Këto çështje, edhe pse në shikim të parë duket se çojnë në kënaqësi seksuale, në realitet këto elemente shpijnë drejt  frigjiditetit seksual, që, sipas dijetarëve, frigjiditeti gjithsesi është sëmundje, e pasojat e saja nuk janë më të vogla se sa të estromanisë.

Allahu e di më së miri!
________________
Jusuf Zimeri
Shtator, 2011
www.breziiri.com

Lini një Përgjigje

Maqedonisht