Rregulla Islame

Namazi i ikur

Shkruan: Jusuf Zimeri

Personi i cili sëmuret psikikisht- çmendet ose alivanoset- humb vetëdijen, qoftë edhe për shkak të frikës nga kafshët e egra apo njeriu në një periudhë prej një dite dhe një nate , obligohet të bëjë kaza pesë kohët e namazit, e nëse i ka kaluar edhe koha e namazit të gjashtë derisa ai ka qenë në gjendje të tillë, atëherë nuk bënë kaza asnjë namaz.

Lini një Përgjigje

Maqedonisht