Opinione

Rreth shkrimit që e kam bërë në profilin tim rreth ndalimit të birrës “pa alkool”

Rreth shkrimit që e kam bërë në profilin tim rreth ndalimit të birrës “pa alkool”

Çështja e parë: Unë nuk kam dhënë Fetva, por kam shprehur mendimin tim të ndërtuar mbi argumente, e unë nuk kam faj se dikush nuk bënë dallimin mes këtyre dy çështjeve.

Çështja e dytë: Nuk po bëjë replikë sepse asnjë komentues që ka tentuar të hedhë poshtë argumentet e mia nuk meriton replikë, sepse kam konstatuar se nuk e kanë kuptuar shkrimin tim si duhet por si ju duhet atyre,
Hoxha nga Dursi Ervin Qulafku, kam respekt ndaj tij por më duhet të them patjetër se përderisa ky burrë replikon edhe dijetarër eminent si Usame Rrifai që këtë çështje e ka elaboruar fetarisht dhe shkencërisht, dhe kërkon të korigjohet fetvaja e tij, atëherë skam çka i replikoj, sepse konsideroj se nuk e ka të qartë esencën e problemit.
Me nderime

Lini një Përgjigje

Maqedonisht